Leuk dat je overweegt om lid te worden van de Osbornegroep! Hier vindt je informatie die je nodig hebt om een keer mee te draaien en lid te worden. Mochten er dingen onduidelijk zijn dan kun je altijd contact opnemen via info@osbornegroep.nl. Als je er voor kiest om lid te worden krijg je te maken met enkele scoutinggebruiken. Deze zijn te vinden op de pagina “Voor nieuwe leden“.

De meeste opkomsten worden op zaterdagmiddag bij ons eigen gebouw  aan de Sportlaan 8 in Biddinghuizen gehouden.  Hoewel er van afgeweken kan worden heeft elke speltak zijn eigen standaard opkomsttijden.

De opkomsttijden zijn als volgt:
De Bevers (5-7 jaar) hebben opkomst van 10:00 tot 12:00.
De Welpen (7-10 jaar) hebben opkomst van 10:00 tot 12:00.
De Scouts (10-15 jaar) hebben opkomst van 13:30 tot 16:30.
De Explorers(15-18 jaar) hebben opkomst van 13:00 tot 16:00.
De Stam (18+) heeft opkomst op vrijdagavond.

Contributie

Als je er voor kiest om lid te worden van de Osbornegroep, dan bedraagt de contributie € 27,00 per kwartaal bij automatische incasso. De opzegtermijn is 3 maanden. Deze contributie wordt o.a. gebruikt voor de aanschaf van spelmaterialen, onderhoud aan ons gebouw en de afdracht aan Regio Noord-Veluwe/Flevoland en Scouting Nederland.

Meedraaien

Als je nog niet zeker weet of je lid wil worden mag je 2x komen kijken bij ons. Na 2 opkomsten meegedraaid te hebben kun je dan een keuze maken.
Omdat niet alle opkomsten bij het gebouw gehouden worden en omdat soms de opkomsttijden af kunnen wijken, is het handig om voor je komt kijken onderstaand formulier in te vullen.
Wij zullen dan contact met je opnemen en je alle informatie geven die je nodig hebt om een keer mee te komen draaien.

Meedraaien Osbornegroep
Voor- en achternaam


Leeftijd


Speltak


Email adres


Telefoonnummer (optioneel)


Opmerkingen (optioneel)