Via deze pagina is het mogelijk om een aanvraag voor het reserveren van het gebouw in te dienen.

Op zaterdagmiddagen wordt het gebouw gebruikt voor opkomsten van de Osbornegroep, het gebouw is dan niet beschikbaar. Indien u het gebouw op de zaterdag reserveert dient u er rekening mee te houden dat u op zaterdagmiddag ruimte laat voor de opkomsten. Deze opkomsten staan standaard aangegeven van 12:30 tot 16:30 in de verhuurkalender.

In het stookseizoen is het gebouw niet beschikbaar voor verhuur. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld Pasen) kan hiervan afgeweken worden. Daarnaast verhuren wij voor minstens één overnachting en wordt het gebouw niet verhuurd voor jongeren- of studentenfeesten. Het eventueel bezichtigen van het gebouw is alleen mogelijk op zaterdag.

Zie voor de beschikbaarheid van het gebouw de kalender hieronder, de kalender geeft dagen en tijden aan waarop het gebouw niet beschikbaar is. Via het formulier onder de agenda kunt u een aanvraag voor een reservering indienen. Als u meer informatie wilt kun u een mail sturen naar verhuur@osbornegroep.nl

Via onderstaand formulier kunt een aanvraag voor het huren van ons gebouw indienen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over de kosten en bevestiging van de reservering.

Let op! Uw reservering staat pas vast als het verhuurcontract is getekend.


    Velden met een * zijn verplicht